050 - 760 02 02 info@addlive.nl
Home » What we add

AddLive levert live maatwerk bij iedere productie

Wij leveren maatwerk. Van volledig 3D ontwerp tot de daadwerkelijke uitvoering. Dit doen we altijd met vakspecialisten en professionele faciliteiten! Daarbij vinden we het belangrijk om écht mee te denken en te ontdekken wat er belangrijk is. Zo ontstaat er samen met alle betrokken een eindresultaat waar we trots op zijn.

Wij bieden onze diensten en materialen zowel aan bij de invulling van intieme als grootschalige projecten en evenementen als:

Theater

Festival

Live touring

Zakelijk

Concert

Broadcast

Production AddLive

Production

We zijn een bevlogen en betrokken partner die al vanaf het begin aan tafel zit. We brengen samen met opdrachtgever(s) rust, controle, efficiëntie en netheid op locatie door volledige voorbereiding. Ons team van enthousiaste vakspecialisten in combinatie met professionele faciliteiten, stelt ons in staat om tijdens ieder project op hoog niveau te presteren.

We vinden het belangrijk om als een spin in het web samen te werken met andere productieafdelingen. Daarbij kunnen wij ook een adviserende rol spelen richting andere betrokken partijen. Onze projectleiding op locatie zorgt voor een goede afstemming tussen alle betrokken partijen. Veilig werken staat bij ons centraal, ook hiervoor is goede communicatie en voorbereiding essentieel.

Design

Ons enthousiaste en creatieve productieteam onderzoekt graag samen met opdrachtgever(s) de mogelijkheden. Op basis daarvan maken we een volledig uitgewerkt project-, show- of stagedesign. We denken graag out of the box en worden enthousiast van complexe en in eerste instantie onhaalbaar ogende producties.

Daarbij maken we gebruik van de nieuwste technieken en faciliteiten. We zijn tevens in staat om volledig inzicht te geven in de ontwerpen, door deze middels 3D te visualiseren. Ook maken we gebruik van VR en AR technieken. Dit alles stelt onze opdrachtgevers in staat om het ook aan derden te kunnen presenteren.

Van design tot uitvoering
Support AddLive

Support

Tijdens de uitvoering van projecten kunnen wij ook voorzien in mensen en faciliteiten. Onze eigen materialen en mensen geven ons een grotere slagkracht en stellen ons in staat onze plannen en ontwerpen op hoog niveau te realiseren. Onze planning, magazijn en technische dienst zorgen voor rust, betrouwbaarheid en overzicht. Ons verhuurassortiment bestaat uit audio, licht, video en rigging. Daarnaast kunnen wij in samenwerking met onze vaste partners ook staging, stroomvoorziening en decor leveren.

“Het is onze drijfveer om op iedere locatie, iedere editie van een project of evenement weer, iets unieks te creëren. Zo kunnen we de opdrachtgever(s) en onszelf dagelijks blijven verrassen.”

– Tybert Jan Maters