050 - 760 02 02 info@addlive.nl
Selecteer een pagina
Home » Over ons

De kernwaarden van AddLive

AddLive is gespecialiseerd in de technische productie en het leveren van faciliteiten, binnen de culturele en evenementenbranche.

Wij zijn een no-nonsense bedrijf waarbij we telkens voor het maximale resultaat gaan met onze opdrachtgevers. Onze medewerkers zijn goed op de hoogte van alle ins en outs binnen ons vakgebied.

Samenwerken

Door samen te werken met onze opdrachtgevers en de beschikbare kennis en technieken binnen en buiten onze branche, weten wij op iedere locatie en bij ieder project iets unieks te creëren. Wanneer het woord uitdaging valt zijn wij op ons best. We houden van complexiteit en niet van kaders. Wij vinden het mooi om het net even anders dan anderen te doen.

Duurzaamheid

Deze thema’s zijn binnen ons bedrijf ook zeker van belang. Door te werken met nieuwe technieken en een efficiënte voorbereiding zorgen we voor het besparen van energie en tijd op locatie.

Onze kernwaarden

Samen

Ons productieteam brengt samen met opdrachtgever(s) rust, controle, efficiëntie en netheid op locatie door volledige voorbereiding bij al onze producties. Wij voegen waarde toe aan iedere productie zonder op de voorgrond te treden.

Creatief

Ons hart ligt bij het ontwerpen en uitwerken van creatieve en innovatieve plannen om ieder project speciaal en uniek te maken. Wij maken uitgewerkte en volledige 3D visualisaties waarmee op voorhand een realistisch ontwerp wordt gepresenteerd.

Voorop lopen

We lopen graag voorop en investeren in de ontwikkeling van onze mensen en faciliteiten. Uitdagingen zijn er om opgelost te worden en die gaan we dan ook graag aan. In iedere samenwerking nemen we deze overtuiging mee.

Plezier

Bevlogenheid en plezier in ons werk is essentieel, dit is de basis van ons bestaan. We werken graag samen met mensen die dezelfde koers varen. Dit geeft positieve energie aan de gehele productie.