050 - 760 02 02 info@addlive.nl
Home » Who add

De kernwaarden van AddLive

AddLive is gespecialiseerd in de technische productie en het leveren van faciliteiten voor projecten binnen de culturele en evenementenbranche. Wij zijn een no-nonsense technisch productiebedrijf dat telkens voor het maximale resultaat gaat in samenwerking met onze opdrachtgevers. Onze medewerkers zijn goed op de hoogte van alle ins en outs binnen ons vakgebied.

Van AddLight naar AddLive

Bij oprichting in 2007 was de naam AddLight erg passend, maar na de fusie met RED Audio in 2021 zijn we een fullservice productiebedrijf geworden. Het werd daarom tijd voor een nieuwe naam en eigen gezicht, die helemaal passen bij wie we zijn en waar we voor staan. Met de naam AddLive verandert er niet eens heel veel en tonen we respect voor het verleden. Deze naam is allesomvattend en met de nieuwe huisstijl een nieuwe uitstraling. We add live!

Onze werkwijze bij projecten

Door samen te werken met onze opdrachtgevers en de beschikbare kennis en technieken binnen en buiten onze branche, weten wij op iedere locatie en bij ieder project iets unieks te creëren. Wanneer het woord uitdaging valt zijn wij op ons best. We houden van complexiteit en niet van kaders. Wij vinden het mooi om het net even anders dan anderen te doen.

Bekijk onze werkwijze en projecten

Onze kernwaarden

Samen

Ons productieteam brengt samen met opdrachtgever(s) rust, controle en netheid op locatie. Door een volledige voorbereiding voegen we waarde toe aan iedere productie zonder op de voorgrond te treden.

Creatief

Ons hart ligt bij het ontwerpen en uitwerken van creatieve en innovatieve plannen. Zo kunnen we ieder project speciaal en uniek maken. Wij maken uitgewerkte en volledige 3D visualisaties die we vooraf aan u presenteren.

Voorop lopen

We lopen graag voorop en investeren doorlopend in de ontwikkeling en kwaliteit van onze mensen en faciliteiten. Uitdagingen zijn er om opgelost te worden en die gaan we graag aan. Deze overtuiging nemen we overal in mee.

Bevlogenheid

Bevlogenheid en plezier in ons werk zijn essentieel, dit is de basis van ons bestaan. We werken graag samen met mensen die dezelfde koers varen. Dit geeft positieve energie aan de gehele productie.