050 - 760 02 02 info@addlive.nl
Home » How we add

AddLive gaat en staat voor unieke technische producties

Wij zijn zowel actief bij intieme als grotere producties. Bij ieder project kunnen production, design en support in verschillende samenstelling aanwezig zijn. Hieronder is een greep uit onze projecten te zien.

Onze werkwijze

Wij werken samen met de opdrachtgever en binnen diens organisatie zonder op de voorgrond te treden. Door voorop te lopen, onszelf creatief te blijven uitdagen en altijd mogelijkheden te zien, passen zowel intieme als complexe producties ons. Ons uitgangspunt is altijd om opdrachtgevers optimaal te adviseren en volledig te ontzorgen. Bekijk onze mensen en kernwaarden.

Duurzaamheid

Duurzaamheid is binnen ons bedrijf ook zeker van belang. Door te werken met nieuwe technieken en een efficiënte voorbereiding zorgen we voor het besparen van energie en tijd op locatie.

Stap 1 – Inventarisatie

Na een inhoudelijk overleg volgt een eerste begroting. Wanneer de financiële, technische en creatieve aspecten duidelijk zijn starten we de pre-productie. Hierbij is een locatie bezoeken, alles nauwkeurig opmeten en het maken van een creatieve en technische tekening essentieel.

Stap 2 – Offerte & planning

Wanneer we alle belangrijke uitgangspunten in beeld hebben, volgt er een gerichte projectofferte. We vinden het bovendien belangrijk om een strakke planning af te stemmen. Daardoor zijn wij in staat om in korte tijd op hoog niveau een productie op maat te realiseren. Wij gaan voor lange termijn relaties en afspraak is bij ons echt afspraak.

Stap 3 – Uitvoering

Na een go op de offerte gaat het daadwerkelijke produceren beginnen. Het uitwerken van technische tekeningen, de projectplanning van materiaal en mensen. Het beschikken over eigen hoogwaardige faciliteiten geeft ons flexibiliteit en onafhankelijkheid. Bovendien blijven we altijd op de hoogte van de nieuwste technische ontwikkelingen.